İster lezzetli bir yemek olsun ister şık kıyafetler, daha rahat bir koltuk, işinize yarayan bir özellik veya yatağın ideal okuma konumu. Çok beğendiğimiz bir şey bulduğumuzda nasıl hissettiğimizi hepimiz biliriz. Tarif etmesi zor, fakat o beğendiğimiz şey tam istediğimiz gibidir. Şimdi, yaşadığınız o güzel deneyimi ve hisleri yeniden yaratmaya çalışalım. Aynı yemeği pişirmeyi, benzer giysiler bulmayı veya rahat bulduğunuz okuma konumunu tekrar ayarlamayı denediğinizi düşünelim. Bu, neredeyse imkânsızdır!
Ama aslında artık pek de o kadar imkânsız değil. En azından, yataktaki rahatlığınız söz konusu olduğunda artık imkânsız değil. Eğer ayarlanabilir yatağınızda oturarak kitap okuyabildiğiniz ideal bir konum veya tekrar ve tekrar kullandığınız bir özellik var ise, o zaman size bir önerimiz var: Kısayol oluşturun!
Kısayollar oluşturabilmenin ve favori konumları kaydedebilmenin sunduğu imkânlar hakkında daha fazlasını öğrenmek için yazının devamını okuyun.
HC40 el kumandası serisi hakkında daha fazla bilgi için: www.linak.com/hc40